Stortenbekerstraat 21
2421ES Nieuwkoop
+31 (0)6 42623146

Wie zijn wij?

Via ons eerste bericht op onze blog zouden wij ons graag willen voorstellen aan jullie. Wij zijn Jente en Ron Cooper. Al een aantal jaar lang vliegen wij samen met onze drones en maken wij foto’s en video’s wanneer wij op vakantie zijn. Na het maken van de beelden bewerken wij deze zelf. Om ze vervolgens in video’s te kunnen verwerken of op social media te kunnen delen. Het is dan ook al jaren lang een gezamenlijke hobby.

Steeds meer bedrijven en particulieren gebruiken luchtbeelden voor hun reclame’s, op hun website of social media om aandacht te trekken van klanten en/of vrienden/familie. Door de steeds grotere vraag naar luchtbeelden hebben wij er samen voor gekozen het bedrijf Drone-Movies op te zetten.

Met Drone-Movies helpen wij bedrijven en particulieren bij het maken van luchtfoto’s en -video’s die een unieke kijk geven op uw evenement, bedrijf of andere gebeurtenissen. Zo hebben wij al voor verschillende particulieren luchtbeelden gemaakt, die zij aan vrienden en familie cadeau hebben gedaan of voor zichzelf hebben gehouden.

Bij Drone-Movies vliegen wij met de DJI Mavic Air 2. Deze drone geeft hoge kwaliteit beelden. Zo maakt de drone luchtfoto’s met een 48MP camera. Dit maakt het voor ons mogelijk om unieke en haarscherpe foto’s te maken. Ook een 8k hyperlapse is voor ons niet te veel gevraagd. De luchtvideo’s die wij maken zijn altijd opgenomen met een kwaliteit van 4k en 30 of 60 fps. Dit zorgt ervoor dat u een prachtige video ontvangt, waarop elk detail te zien is.

Heeft u luchtbeelden nodig of bent u benieuwd hoe deze luchtbeelden er uit zien? Neem dan een kijkje op onze website en/of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag met het maken van unieke luchtbeelden en video’s.

Op ons blog zullen wij, na dit bericht waarin wij ons voorstellen, berichten plaatsen van projecten en andere werkzaamheden die wellicht interessant zijn voor u.

Drone-Movies, Hét drone bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van luchtbeelden.

Geef een reactie

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram