Stortenbekerstraat 21
2421ES Nieuwkoop
+31 (0)6 42623146

Alleghe, Italië

Op 26 december 2021 zijn wij op skivakantie naar Italië vertrokken om te gaan skiën in de bergketen de Dolomieten. Na een reis van 13 uur kwamen wij aan bij ons hotel: “Hotel Alla Posta”. Dit prachtige 4-sterren hotel heeft alles wat je maar kan wensen, zeker na een lange dag skiën. Zo is er een grote dinerzaal waar er heerlijk ontbijt en diner wordt geserveerd.

Hotel Alla Posta

Het dropje zelf was ongelooflijk leuk om doorheen te lopen en had kleine bezienswaardigheden. Zo had je allerlei kleine winkeltjes en een mooie kerk. Maar ook hogerop de berg waren een aantal mooie huisjes die wij hebben gefotografeerd met de drone.

Niet alleen het dorpje van ons hotel was prachtig om te zien, maar ook het dorp waar wij gingen skiën was ongelooflijk uniek. Hier stond een kerk midden in het dorp en kan je met een gondel de berg op. Vanuit hier stapten wij dan ook op om te gaan skiën in het gebied Civetta.

Civetta bevindt zich midden in de Dolomieten, waar wij 3 ongelooflijk mooie dagen hebben kunnen skiën. Het skigebied Civetta maakt, met 72 km piste, deel uit van het grotere gebied “Dolomiti Superski” dat wel 1200 km aan piste telt. Wij hebben prachtig weer gehad tijdens deze dagen, van ‘s ochtends vroeg tot de laatste lift hebben wij optimaal genoten van de pistes die Civetta te bieden had.

Skivakantie naar Italië

Niet alleen het skiën op de piste was heerlijk, maar ook het eten bij de verschillende tentjes was om van te genieten. Zo hebben wij elke middag, tussen het skiën door, genoten van de Italiaanse keuken.

Al met al was onze skivakantie naar Italië een groot succes. Bent u benieuwd naar de overige lucht foto’s en video’s die wij hebben gemaakt op de piste en bij het hotel? Neemt u dan zeker een kijkje op onze portfolio pagina onder het kopje Alleghe, Italië.

Drone-Movies, Hét drone bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van luchtbeelden.

Geef een reactie

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram