Stortenbekerstraat 21
2421ES Nieuwkoop
+31 (0)6 42623146

Corfu, Griekenland

In augustus zijn wij 1 week op reis naar Corfu in Griekenland geweest. Dit ongelofelijke eiland, met zijn prachtig groene begroeiing en ongelooflijk mooie stranden, is een paradijs voor elke toerist. Ook de mensen op Corfu zijn stuk voor stuk gezellig, aardig en gastvrij.

Wij hebben verschillende stranden en dorpen bezocht in onze tijd op het eiland. Een van de meest populaire stranden die wij hebben bezocht is Porto Timoni beach. Dit strand heeft een prachtige ligging en is alleen bereikbaar via een bergpad en per boot. Dat maakt deze plek vrij bijzonder, maar ook heel aantrekkelijk voor toeristen.

Corfu, Porto Timoni beach

Een ander magisch strand op Corfu is Yali beach. Dit strand is netzoals Porto Timoni beach alleen bereikbaar via een pad en met de boot. Echter is Yali beach niet bekend onder de toeristen, waardoor dit strand heel rustig is.

Yali beach

Om alle dorpen en stranden te bezoeken hebben wij een scooter gehuurd in onze tijd op het eiland. Maar niet alleen een scooter huren is een goede manier om stranden te bezoeken. Met het huren van een boot hebben wij plekken kunnen bezoeken die te voet niet te bereiken zijn.

Door een boot te huren hebben wij een aantal prachtige beelden kunnen maken. Niet alleen met de drone, maar ook met de camera en de Go Pro.

De rotswanden aan de zee geven een uniek uitzicht dat niet in woorden te omschrijven is. De foto’s die wij tijdens het varen gemaakt hebben vanuit de zee spreken dan ook boekdelen.

Corfu beach

Naast het bezoeken van de stranden en het huren van een boot hebben wij allerlei kleine dropjes bezocht. De huizen en kerkjes in deze dorpjes zien er stuk voor stuk oud maar gezellig uit. Hierdoor hebben wij een aantal mooie video’s kunnen maken. Alle foto’s en video’s die wij hebben gemaakt zijn te zien in ons portfolio onder het kopje Corfu, Griekenland.

Drone-Movies, Hét drone bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van luchtbeelden.

Geef een reactie

envelopephone-handsetmap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram